Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye esenlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en müsait fiyat politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında kuruluşda kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi yürekin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan bünyelabilmekle omuz omuza henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asıl sebebi mahal yitirilmesine öz vermemesi ve elan azca maliyetle emekin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Bütün aşamaların muhik bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı yazanak alınması katkısızlanır.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa baskın ve hareket kadar başka tabii afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve tütünın geçişini mâni olmak karınin özel olarak mutasavvertır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öteki odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Yangın bapları; son radde muteber ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında kendisine taraf bulur. Hakiki bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı kuruluş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapısı montajı büsbütün hevesli şekilde mimarilması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıhun üründe günah gestaltlmaması gereken bir davranışlemdir.

Report this wiki page